Com transferir fàcilment fotos des del vostre PC al vostre iPhone, iPad o iPod

Per veure les fotos a l'iPhone o l'iPad, podeu utilitzar un servei al núvol per emmagatzemar-les i accedir-hi al vostre dispositiu. Tanmateix, què passa si voleu que les vostres fotos estiguin disponibles fora de línia? Transferir les vostres fotos a l’iPhone o l’iPad és fàcil amb iTunes.

Podeu crear àlbums de fotos automàticament al dispositiu organitzant-les en subcarpetes de la carpeta principal de fotos del vostre PC abans de sincronitzar-les amb el dispositiu. Les subcarpetes es converteixen en àlbums.

Per començar, connecteu l'iPhone o l'iPad al PC mitjançant un cable USB. Obriu iTunes i feu clic a la icona del dispositiu a l'extrem superior esquerre de la finestra d'iTunes.

A "Configuració" al tauler esquerre, feu clic a "Fotos".

Al tauler esquerre, feu clic a la casella de selecció "Sincronitza fotos" perquè hi hagi una marca de selecció al quadre.

Per sincronitzar la carpeta principal que conté les vostres fotos, seleccioneu "Tria carpeta" a la llista desplegable "Copia fotos de".

Al quadre de diàleg "Canvia la ubicació de la carpeta de fotos", aneu a la carpeta principal de fotos, obriu-la i feu clic a "Selecciona la carpeta".

Per sincronitzar totes les subcarpetes de la carpeta seleccionada, accepteu la selecció predeterminada de "Totes les carpetes". Per sincronitzar determinades subcarpetes a la carpeta principal, feu clic a l'opció "Carpetes seleccionades". En cas contrari, seleccioneu l'opció predeterminada, "Totes les carpetes", per sincronitzar totes les subcarpetes.

Trieu les subcarpetes que vulgueu sincronitzar seleccionant les caselles de selecció de les subcarpetes desitjades a la llista "Carpetes".

Per començar a sincronitzar les fotos al dispositiu, feu clic a "Aplica" a l'extrem inferior dret de la finestra d'iTunes.

El progrés de sincronització es mostra a la part superior de la finestra d'iTunes.

Les subcarpetes que heu sincronitzat es mostren com a àlbums a la pantalla "Àlbums" de l'aplicació Fotos.

També podeu amagar, recuperar i suprimir definitivament elements a Apple Photos.