Com canviar el vostre estat de discòrdia

El vostre estat de discòrdia mostra si esteu ocupat o AFK. Podeu canviar-la al lloc web Discord, a l’aplicació d’escriptori per a Windows o Mac o a l’aplicació mòbil per a Android, iPhone o iPad.

Canvieu l'estat de la vostra discòrdia a Windows o Mac

Per canviar l'estat de Discord, haureu d'iniciar la sessió al vostre compte al lloc web de Discord o a l'aplicació d'escriptori per a Windows o Mac.

La interfície Discord és la mateixa per a Windows i Mac. Els passos que s’indiquen a continuació us ajudaran a canviar l’estat de Discord, tant si feu servir el lloc web com l’aplicació per a ordinadors. El vostre estat de Discord és a tot el compte, de manera que el vostre missatge actualitzat apareixerà a tots els servidors de Discord als quals hàgiu unit.

RELACIONATS:Què és la discòrdia i només és per als jugadors?

Per començar, obriu el lloc web o l'aplicació d'escriptori de Discord i, a continuació, inicieu la sessió al vostre compte de Discord. A la part inferior esquerra, veureu el vostre nom d’usuari, la icona del perfil i l’estat actual.

Feu clic a la icona del vostre perfil per obrir la llista d'estats disponibles.

Per defecte, podeu escollir quatre estats predefinits.

"En línia" indica que esteu preparat per xatejar i jugar. Si no teniu l'ordinador, podeu establir l'estat a "Inactiu" per indicar que no esteu disponible.

Si esteu ocupat, establir l'estat a "No molesteu" silenciarà les notificacions i mostrarà als altres que no esteu disponible. Si voleu ocultar-vos de la llista d'usuaris en línia, podeu establir el vostre estat a "Invisible", però podreu xatejar i utilitzar Discord com a normal.

Feu clic a l'opció que vulgueu canviar immediatament l'estat de la discòrdia a tot el compte.

També podeu fer clic a "Estableix un estat personalitzat" per crear un estat que vulgueu. Tot seguit, apareixerà a sota del vostre nom d'usuari a les llistes de canals Discord.

Al menú desplegable "Esborra després", podeu decidir quant de temps apareixerà el missatge d'estat personalitzat.

RELACIONATS:Com unir-vos a un servidor Discord

Si seleccioneu la icona d'emoji, també podeu establir una icona d'estat personalitzada. Podeu aplicar un dels emoji estàndard de Discord o afegir-ne un de personalitzat a la vostra actualització d'estat.

Quan estigueu satisfet amb el vostre estat personalitzat, feu clic a "Desa".

Tant si escolliu un estat predeterminat com personalitzat, s’actualitzarà immediatament.

Podeu canviar el vostre estat tan sovint com vulgueu. De vegades, canviarà automàticament. Per exemple, el vostre estat canviarà a "Inactiu" si no toqueu el teclat durant un breu període (tret que ja hàgiu definit un estat manualment).

Canvieu l'estat de la vostra discòrdia a Android, iPhone o iPad

També podeu canviar el vostre estat a l’aplicació mòbil Discord per a Android, iPhone o iPad. Per fer-ho, obriu l'aplicació Discord al telèfon o a la tauleta. Toqueu el menú d'hamburgueses a la part superior esquerra per obrir la llista de servidors i canals.

Toqueu la icona del perfil d'usuari a la part inferior dreta per obrir el menú "Configuració d'usuari".

Podeu personalitzar el vostre compte de Discord al menú "Configuració d'usuari", inclòs l'establiment d'un estat nou. Per fer-ho, toqueu "Estableix l'estat".

Apareix un menú emergent a la part inferior de la pantalla. Igual que podeu fer-ho a l'aplicació d'escriptori, podeu establir l'estat en un dels quatre valors predeterminats: "En línia", "Inactiu", "No molesteu" o "Invisible".

RELACIONATS:8 maneres de personalitzar el vostre compte Discord

Toqueu "Establir un estat personalitzat" si voleu fer-ho.

Al menú "Estat personalitzat", escriviu un estat al quadre "Estableix un estat personalitzat". Toqueu els emoji que hi ha al costat per seleccionar-ne un per al vostre estat. El vostre estat personalitzat (tant el text com l’emoji) apareixerà a sota del vostre nom d’usuari a les llistes d’usuaris del canal Discord.

A sota del missatge d'estat, seleccioneu quant de temps voleu que aparegui: 30 minuts, una hora, quatre hores o fins demà.

Si no voleu que esborri el vostre estat, seleccioneu "No esborreu".

Per desar el vostre estat personalitzat, toqueu la icona Desa a la part inferior dreta.

El vostre estat s'aplicarà immediatament.