Com desactivar temporalment el vostre compte d’Instagram

Voleu fer un descans a Instagram? Això és perfectament raonable. En lloc de suprimir l’aplicació o el vostre perfil, proveu de desactivar temporalment el vostre compte d’Instagram. Quan pugueu tornar d'aquí a un mes, tot serà quan sortiu de la xarxa social.

Com desactivar temporalment el vostre compte d’Instagram

Si desactiveu temporalment el vostre compte d’Instagram, el vostre perfil de la xarxa social s’esborra durant el període de temps que desitgeu fora del lloc. El vostre URL d’Instagram no serà vàlid, els usuaris no us podran trobar a la cerca i tampoc no podran contactar-vos. Aquestes funcions es restauraran quan torneu a activar el compte.

Podeu desactivar temporalment el vostre compte d’Instagram, independentment de si es tracta d’un compte personal, d’un compte de creador o d’un compte d’empresa.

Curiosament, no podeu desactivar el vostre compte de l'aplicació d'Instagram per a iPhone o Android. Haureu d’utilitzar el lloc web d’Instagram.

Comenceu obrint el lloc web d’Instagram al navegador de l’escriptori o del telèfon intel·ligent i inicieu la sessió amb el compte que vulgueu desactivar.

RELACIONATS:Com utilitzar Instagram al web des del vostre ordinador

A continuació, aneu a la pestanya Perfil i seleccioneu l'opció "Edita el perfil".

També podeu fer servir aquest enllaç per anar directament a la pantalla "Edita el perfil".

Aquí, desplaceu-vos cap avall i seleccioneu l'enllaç "Desactiva temporalment el meu compte".

Ara Instagram us preguntarà el motiu pel qual desactiveu el vostre compte. Podeu seleccionar un motiu al menú desplegable. Si no voleu proporcionar cap motiu concret, seleccioneu l'opció "Una altra cosa".

Després de fer la selecció, introduïu la vostra contrasenya per a Instagram.

Per segona vegada, toqueu el botó blau "Desactiva temporalment el compte" que es troba a la part inferior de la pantalla. Instagram us demanarà que confirmeu per tercera vegada que voleu continuar. Des de la finestra emergent, toqueu el botó "Sí".

Ara el vostre compte d’Instagram es desactivarà i es tancarà la sessió de l’aplicació d’Instagram al telèfon intel·ligent. Per confirmar-ho, podeu provar de cercar el vostre nom d’usuari d’Instagram. Instagram us indicarà que l'usuari no existeix o que encara no ha publicat res.

Com reactivar el vostre compte d’Instagram

Podeu tornar i reactivar el vostre compte d'Instagram desactivat en qualsevol moment. Tot el que necessiteu és el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya. Si heu oblidat la contrasenya, podeu provar de restablir-la.

Obriu l'aplicació Instagram al vostre dispositiu iPhone o Android o visiteu el lloc web d'Instagram.

Aquí, inicieu la sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya d’Instagram.

A l'instant, el vostre compte es recuperarà a la seva antiga glòria. Per obtenir més seguretat, heu de canviar la contrasenya d’Instagram després de reactivar el compte.

No voleu tornar? Podeu eliminar el vostre compte d’Instagram del tot.

RELACIONATS:Com esborrar el vostre compte d’Instagram