Com desbloquejar algú a Instagram

Quan bloqueges algú a Instagram, ja no veus les publicacions d’aquesta persona ni podrà interactuar amb el teu perfil. Si mai voleu revertir aquesta decisió, podeu desbloquejar algú a Instagram en qualsevol moment.

Desbloqueja algú del seu perfil d'Instagram

La manera més senzilla de desbloquejar algú és visitant el perfil d’Instagram d’aquesta persona. Això funciona tant si utilitzeu l'aplicació d'Instagram per a iPhone, Android o Instagram al web.

Fins i tot si heu bloquejat algú, podeu cercar-ne el perfil i visitar-lo en qualsevol moment. Per tant, primer obriu el perfil que vulgueu desbloquejar.

RELACIONATS:Com bloquejar algú a Instagram

En lloc del botó "Segueix" o "Seguint", veureu el botó "Desbloqueja"; toqueu-lo.

Torneu a tocar "Desbloqueja" al quadre de confirmació.

A continuació, Instagram us indicarà que el perfil està desbloquejat i el podeu tornar a bloquejar en qualsevol moment; toqueu "Ignora". Encara no veureu cap publicació al perfil d'aquesta persona fins que no llisqueu cap avall per actualitzar la pàgina.

Desbloqueja algú a la configuració d'Instagram

Si no recordeu el gestor d’Instagram d’algú que heu bloquejat o si l’heu canviat, podeu accedir a una llista de tots els perfils que heu bloquejat des de la pàgina Configuració del vostre perfil d’Instagram.

Per fer-ho, obriu l'aplicació Instagram i, a continuació, toqueu la icona de perfil a la barra d'eines inferior.

A continuació, toqueu el botó de menú de tres línies a l'extrem superior dret del perfil.

Toqueu "Configuració".

A "Configuració", seleccioneu "Privadesa".

Finalment, toqueu "Comptes bloquejats".

Ara veureu una llista de tots els perfils que heu bloquejat. Per desbloquejar algú, toqueu "Desbloqueja" al costat d'aquest compte.

Toqueu "Desbloqueja" de nou a la finestra emergent per confirmar l'acció.

Ara podreu tornar a veure les publicacions i les històries d'aquesta persona al vostre feed. Si hi ha més persones que voleu desbloquejar, simplement repetiu el procés.

Si ho preferiu, també podeu desbloquejar algú, però silenciar les seves publicacions i històries per amagar-les del vostre feed d'Instagram.

RELACIONATS:Com silenciar algú a Instagram