Com comprovar si algú us ha bloquejat a Instagram

Instagram no us notifica quan algú us bloqueja. Si teniu una sospita molesta sobre algú de qui no heu sentit a parlar des de fa temps, aquí teniu com podeu comprovar si us ha bloquejat a Instagram.

És possible que trobeu algunes eines de tercers que anuncien que us avisaran quan algú us bloquegi, però que pràcticament mai no funcionen.

Què fa, doncs? Una bona feina de detectiu a l’antiga. Seguiu els passos següents per deduir si us han bloquejat a Instagram.

Comencem cercant. Obriu l'aplicació d'Instagram al vostre telèfon iPhone o Android i toqueu la icona "Cerca" per anar a la pàgina "Explorar".

Aquí, toqueu la barra "Cerca". Proveu de cercar el gestor del compte d'Instagram de la persona. Si no trobeu l'usuari, pot significar que us ha bloquejat.

Una manera segura de saber si us han bloquejat és trobar el camí cap a la seva pàgina de perfil a l’aplicació Instagram. Ara, és clar que no hi podeu arribar de la cerca.

Però ho podeu fer a partir de comentaris antics o d’una conversa d’Instagram DM. Si podeu veure el seu gestor d'Instagram o la seva icona, toqueu-lo. Aquesta acció obrirà el seu perfil.

Ara bé, si Instagram diu alguna cosa com "Aquest compte és privat", només vol dir que han canviat a un compte privat i que t'han eliminat com a seguidor. Podeu intentar seguir-los de nou per aconseguir les seves bones gràcies.

Però si l'aplicació d'Instagram diu alguna cosa com ara "Encara no hi ha publicacions" i no mostra la biografia del perfil ni la informació del seguidor, vol dir que esteu bloquejat. També us pot mostrar un bàner que digui "No s'ha trobat l'usuari".

També podeu confirmar-ho visitant el perfil d’Instagram de la persona al web. Si recordeu el seu identificador d’Instagram, afegiu-lo al final de l’enllaç “www.instagram.com/(nom d’usuari)”.

Si Instagram us indica que la pàgina no existeix, és possible que us hagin bloquejat o que hagin suprimit el seu perfil.

És possible que una informació no sigui suficient per discernir, però si seguiu tots els passos anteriors i no podríeu accedir al seu perfil, probablement significa que heu estat bloquejat.

Si voleu estar segur, podeu demanar a un amic que busqui el seu gestor d’Instagram. Si el vostre amic pot accedir al seu perfil (ja sigui públic o privat) i no podeu, bé, queda clar que us han bloquejat.

Voleu donar-los un tast dels seus propis medicaments? També podeu bloquejar algú a Instagram.

RELACIONATS:Com bloquejar algú a Instagram